Συνεργασία Vezirgiannis SA με τον γερμανικό οίκο Goldhofer AG

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την στρατηγικής σημασίας συνεργασία της VEZIRGIANNIS S.A. με τον γερμανικό οίκο Goldhofer Transport Technology.
Η Goldhofer Transport Technology είναι μεγάλος γερμανικός κατασκευαστής ρυμουλκούμενων, ημιρυμουλκούμενων καθώς και μη οδηγούμενων και αυτοκινούμενων μονάδων βαρέως τύπου.
Πρόκειται για μια παγκόσμια εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1705 με εξαιρετική εμπειρία και δυνάμεις καινοτομίας σε τομείς όπως οι ειδικές μεταφορές αεροπλάνων, καραβιών, εργοστασιακού εξοπλισμού, βαρέων οχημάτων, εξοπλισμού εργοταξίων, χωματουργικών μηχανημάτων, ανεμογεννητριών και οχήματα της κρατικής άμυνας.
Η ανάπτυξη εξαιρετικά στιβαρών και έξυπνων λύσεων για μεταφορές φορτίων βαρέως τύπου και μεγάλου μεγέθους είναι το βασικό αντικείμενο και η εξειδίκευση της εταιρίας. Η διεθνή τους φήμη για αποτελεσματικές λύσεις στον απαιτητικό τομέα των πολυτροπικών , ειδικών μεταφορών είναι εντυπωσιακή!
Η ασυμβίβαστη δέσμευσή τους για πρακτική σχεδίαση οχημάτων συνδυάζεται με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής και πωλήσεων και εξυπηρέτησης προσανατολισμένα πάντα στον πελάτη.
Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό! Παραγωγή βασισμένη στα υψηλότερα τεχνολογικά πρότυπα για εξαιρετικά οικονομική και εξαιρετικά αξιόπιστη λειτουργία.
Ανεξάρτητα από το πόσο μακρύ και βαρύ είναι το φορτίο ή πόσο περίπλοκη είναι η δουλειά σας , μαζί με την GOLDHOFER A.G.κρατάμε τα πράγματα σε κίνηση!