Η εταιρεία

VEZ 02 min scaled

Πείρα, Ποιότητα, Εξειδίκευση..
η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. δεσμεύεται να υλοποιήσει αυτό που αναλαμβάνει.


H εταιρεία ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη, με κύρια δραστηριότητα (και σταδιακή εξειδίκευση) στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών φορτηγών, λεωφορείων και επιβατικών αυτοκινήτων.

Στα 40 χρόνια παρουσίας της σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία και καθιερώνεται ως μία κορυφαία επιχείρηση του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7.000 τ.μ. στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και τμήμα logistics.

Εταιρια μεσα
2006
2006

Το 2006, χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. γίνεται επίσημα εξουσιοδοτημένος συνεργάτης – επισκευαστής της ΜΑΝ – NEOPLAN, οργανώνοντας ένα πλήρως εξουσιοδοτημένο συνεργείο με τις κατάλληλες προδιαγραφές της ΜΑΝ

2016
2016

 Aπό το 2016 είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης–επισκευαστής της
MERCEDES – BENZ και FUSO, ενώ διαθέτει το δικαίωμα επισκευής και διανομής γνήσιων ανταλλακτικών MERCEDES – BENZ VAN, TRUCK και
FUSO. Έχει τη μεγαλύτερη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών MERCEDES BENZ και FUSO και όλες τις απαραίτητες υποδομές για συντήρηση και επιδιόρθωση φορτηγών MERCEDES VAN &TRUCK. Η τεράστια γκάμα(ποικιλία) ανταλλακτικών της ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. εξασφαλίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επισκευή ή το service του οχήματος άμεσα. Ενώ (παράλληλα), το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο της και το έμπειρο, πιστοποιημένο από τους συνεργάτες της, εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζουν την απόλυτη ποιότητα των εργασιών από την είσοδο του οχήματος (στην εταιρία)  έως την τελική του παράδοση στον πελάτη.

2018
2018

Το 2018, επίσης καθοριστικό έτος για τη ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε., η εταιρεία γίνεται επίσημα εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της IVECO.

2019
2019

Το 2019, συμπληρώνει τις επιτυχημένες συνεργασίες της προσθέτοντας στο δυναμικό της τη συνεργασία της με την εταιρεία SCHMITZ.

2020
2020

Το 2020, γίνεται επίσημος συνεργάτης της εταιρείας VDO, εταιρία με εξειδίκευση στους ψηφιακούς ταχογράφους.

Η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών, παραπάνω από 60.000 κωδικούς, στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. 

Επίσης διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα (ένα ολοκληρωμένο φάσμα) γνήσιων ανταλλακτικών MERCEDES, FUSO, MAN, NEOPLAN και IVECO.

Αξίες και Όραμα

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της εταιρείας “ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.” συμβαδίζουν με τις αξίες της, καθώς επίκεντρο της αποτελεί πάντα ο πελάτης και η άρτια εξυπηρέτησή του. Ως ανθρωποκεντρική εταιρεία:

1

Ενθαρρύνει και επιβραβεύει την υπευθυνότητα, την
ειλικρίνεια και την αξιοπιστία.

2

Ενισχύει την καινοτομία και εξασφαλίζει για τους
εργαζομένους της το περιβάλλον εκείνο που εξελίσσει και
προωθεί την απόκτηση γνώσης

3

Ανταμείβει δίκαια τους εργαζομένους και προωθεί κάθε πρωτοβουλία που εξασφαλίζει αξιοπιστία, συνέπεια,
ποιότητα και ταχύτητα με σκοπό την εξυπηρέτηση του
πελάτη.

4

 Σέβεται και αποδεικνύει την εκτίμησή της στους πελάτες της, με την έμπρακτη δέσμευση να υλοποιήσει αυτό που αναλαμβάνει.

5

 Αναπτύσσεται , επενδύει, εξελίσσεται με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και φροντίδας των οχημάτων που της εμπιστεύονται.

Πιστοποιήσεις