Η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας

Η εταιρία  ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.  κάνοντας  τα πρώτα της βήματα στον τομέα των συνεργασιών της με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, σημειώνει  ήδη επιτυχίες. 

Η υπογραφή των δύο πρώτων συμφωνιών- πλαίσιο για δυο έτη με τον Δήμο Βέροιας για τις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής μεταφορικών οχημάτων και για  την προμήθεια ανταλλακτικών των οχημάτων του Δήμου αποτελεί μια συμφωνία, που η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. δεσμεύθηκε να υλοποιήσει με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Η συνεργασία αυτή,  όπως τόνισε  ο Δήμαρχος Βέροιας κος. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης  σε συνάντηση του  με την Πρόεδρο & Δ/νουσα Σύμβουλο της εταιρίας κα. Σίσσυ Στεργιάδου – Βεζυργιάννη  έχει εξέχουσα σημασία για την ομαλή λειτουργία του Δήμου, καθώς τα οχήματα του Δήμου εξυπηρετούν αναγκαίες καθημερινές ανάγκες των πολιτών  και οποιαδήποτε καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους, θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στους κατοίκους της Βέροιας.

Ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε δυναμικά να συμβάλλουμε σε κάθε ενέργεια και δράση, η οποία  στόχο της έχει το καλό του τόπου μας!